>vägen till snygga sommarben

>Jag har fått en sån där damtidning. Den kom i ett kuvert adresserat till mig och landade på min hallmatta. Jag är inte säker på varför den kom hit, men eftersom jag är en enormt textkonsumerande människa har jag nu läst den, och tänkte härmed dela med mig av det jag lärt mig. Det handlar framför allt om ben.

Om man vill ha snygga ben i sommar ska man fixa det genom fem enkla steg. De inbegriper bland annat hårborttagning, fukt, fuskbränna och skimmer. Skimret ska man stryka längs skenbenet, och med detta utgår jag från att de menar huden som spänner över skenbenet för annars vore det makabert. Stryker man skimmer längs skenbenet kan man ge intrycket av att ha gasellben.


Gasellben är något alla kvinnor vill ha, det märker man om inte annat när man googlar ordet. Någon beskriver sina egna gasellben som ”smärta, slanka, starka och välrakade”, och jag undrar hur hon vet att gaseller rakar sina ben. Enligt damtidningen finns det nämligen inte mindre än fyra olika hårborttagningsmetoder varav rakning endast utgör ett.

Det finns också något som heter bus-kräm. Buskrämen ska man stryka på i ett tunt lager varje vecka, och om du blir besviken när jag säger att förkortningen står för brun-utan-sol kan du trösta dig med tanken på den där tjejen i tv-reklamen som blir så upphetsad av sin egen hud att hon liksom försöker förföra sina egna ben. Har ni sett henne? Fascinerande. Själv hade jag en gång en fling med en i övrigt ganska heterosexuell brud vars solbränna visade sig vara en busbränna. Jag nämner det bara så att ni ska veta att jag är insatt. Det var lite märkligt, ska erkännas, men jag har å andra sidan själv en sorts permanent susbränna på ryggen, i form av en skog och lite annat.

Ja, det var väl det jag hade att förmedla. Som en bonus kan ni som har ben eller känner någon som har ben få min egen ben-special inför sommaren, som jag totat ihop av ren inspiration. Den består av två enkla steg.
1. Gör typ ingenting.
2. Om du inte vill förstås, då kan du göra något.

0 svar

  1. >Men du måste erkänna att gasellen är ganska snygg. Jag säger inte att jag skulle vilja vara ihop med en gasell, jag säger bara att vi skulle kunna vara vänner, jag och gasellen.

  2. >Blev nyfiken och googlade gasellben en lång stund men fattar fortfarande inte vad det är (förutom ben på en gasell då förstås). Nu vill jag ju inte ha några andra ben än de jag redan har, så jag tror jag lägger ner och fortsätter att leva i ovisshet. Men du, steg ett i ben-specialen blir skitbra!

  3. >"Skimret ska man stryka längs skenbenet, och med detta utgår jag från att de menar huden som spänner över skenbenet för annars vore det makabert."hehehhe. roligt.<3

  4. Pingback: Återvinning! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster