>liggdans

>Jag är glad över allt visat intresse för detta med liggdans. Liggdans är naturligtvis det som uppstår när man ligger ner och det plötsligt kommer en låt som man måste dansa till. Troligtvis ligger man alldeles för bekvämt, kanske i soffan med en filt över sig eller lite hopsnärjd med någon annan, men det börjar ändå rycka i diverse extremiteter. Roligare än så var det inte, höll jag på att säga, men det är faktiskt alldeles förträffligt förnöjsamt. Om ni inte aktar er gör jag en demonstrationsfilm.

0 svar

  1. >jag blev så glad när jag läste de senaste inläggen för några dagar sen, och sen besviken när jag inte kunde kommentera för att blogger laggade. men jag skulle säga nåt då iaf, ville bara säga det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster