>broderibryderier

>Jag har köpt en ny handhandduk och funderar över vad jag ska brodera på den. Tofflan tyckte att det skulle vara ironiskt om jag broderade mina initialer, men jag vill i dessa chipspåsetider inte riskera att uppfattas som anhängare av Stockholms Lokaltrafik (fast lokaltrafiken som sådan är jag naturligtvis för, så det är inte ett alldeles självklart beslut). Så medan jag meckar med en ny blogg där det bland annat blir mycket lättare att lägga in pollar, tänkte jag att ni kunde få ge förslag. Luften är fri!

ps. Den är turkos och ser ut som en helt vanlig handduk. Att inte brodera den är naturligtvis inget alternativ.

0 svar

  1. >*hm*(utan inbördes ordning)självporträtt, figurer från dina böcker, ett skogsrå nära dig, texten "Sara"(ev. med genitiv-s, och i sådana fall ev. baklänges-som-i-spegelvänt), texten "handduk", en hand, en överkorsad fot, texten "förslagslåda", texten "att inte brodera den är naturligtvis inget alternativ" (i snirkligt tjusig skrivstil), …;-þ

  2. >min mamma som är en van broderare av allt som kan broderas har börjat med att brodera ALLA initialer, i mitt fall alltså RLN. nu vet jag ju inte om du har andranamn men annars kan ju det vara ett alternativ?

  3. >"Du är snygg" tycker jag skulle vara fint (fast utan situationstecknen), tänk att få en sån komplimang var dag!

  4. >Måste du brodera bokstäver, kan du inte bara (som i enbart) brodera ett par fiskar. Då kan du ju dessutom bygga på vartefter du har tid och känner inspiration.

  5. >make me wetwet är hetttouch me- I wanna feel your bodyannars kan du brodera in stumptjejen från Udda? Kommer ej ihåg hennes namn, men intressant var hon. Är hon.

  6. >Jag visste att ni skulle komma till undsättning! Känner mig nu styrkt i min broderianda och låter er veta vad det till slut blev. Ev. bildbevis. Fast först åker jag en sväng till Göteborg.

  7. >Thanks, Mariana!Gått och funderat på Paula ett par dagar nu och inte kommit underfund med vad hon egentligen hette. Ville inte, för en gångs skull, fuska med min vän Internet.J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster