en lagom avvägd författarsida

Det verkar vara två år sedan jag kom på den briljanta idén att flytta min blogg till WordPress. Sedan tycks det alltså ha gått två år, det är tydligen sånt som kan ske i förbigående när man kommer upp i åren. Men snart gör jag en kraftansträngning och riktar hela mitt domännamn (www.saralovestam.se) just hit.

I min jakt på en författarsida med lagom avvägt innehåll, har jag (vilket även kan konstateras i andra inlägg) konsulterat min omgivning. Om du undrade något om en författare, har jag frågat mina kollegor, vad skulle du vilja läsa om på hens sida? Min kollega tittar på mig. ”Varför skulle jag gå in på nätet, jag kan ju bara fråga dig om jag vill något.” Jag nickar, jo, men om det var en annan författare. ”Varför skulle jag vilja läsa om en annan författare?” Ja men, svarar jag, du var ju eld och lågor över Stephan Mendel-Enk förra veckan och ville att jag skulle googla honom åt dig. Vad skulle du ha velat hitta för typ av sida då? ”En sida där man kunde fråga om han var ironisk. Och där man kunde meddela att om han inte var ironisk så ville man ligga med honom, och om han var ironisk så fick det vara.” Jag nickar förstående. Det tycks onekligen som om det mesta handlar om att ligga. ”Jag tror tyvärr att han är ironisk”, svarar jag och återgår till den viktiga sidan som ska vara jag, fast på ett lite, lite tydligare vis.

Det som stör mig allra mest är att jag inte kan hitta ett sätt att få WordPress att lägga min omröstning i sidomenyn. Om jag hade en enda läsare till den här bloggen, skulle jag be den om hjälp. Som det är nu funderar jag på att i rent uppror göra en hel sida för bara pollar.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster