>järn-vägen

>På tåget mot Göteborg är de noga med att berätta att de säljer alkohol. En man säger i högtalarna att de både har vin och öl. En kvinna säger i högtalarna, en liten stund senare: ”Vi vill också påpeka att vi har fullständiga rättigheter. Så om ni känner er sura på något är det bara att komma till vår bistro.” Jag tänker en stund. Nej, hon sa nog ”sugna”. De har nog inte befogenhet att rekommendera vad passagerarna ska döva sina själsliga våndor med.

0 svar

  1. >Hej Sara, off topic: ville bara säga att jag läste din fina kolumn i Skolvärlden och blev glad över att minnas att jag, när jag jobbade på högstadiet, brukade nämna att Selma L var lesbisk och att jag inte pratade om uteblivna äktenskap pga haltning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster