>känn lite sorg för mig, Göteborg

>Jag känner lite sorg när jag sitter denna sista kväll på mitt flådiga hotellrum och tittar ned på Göteborg. Dagarna på HBTQ-festivalen var (och är fortfarande), helt utan att jag innan visste om det, precis vad jag behövde. Som ett resultat av små och stora saker sitter jag och ler mot utsikten. Som att solen har skinit hela tiden. Som att någon kom fram och sa att jag var snyggare i verkligheten (jag hoppas i alla fall att det var en komplimang, och inte en diss mot mina pressfoton). Som att jag har fått ett sjukt tjusigt hotellrum på tjugoförsta våningen och ätit hotellfrukost med trevliga människor varje dag. Som att jag fick träffa några läsare och som att jag lyckades hitta ett par shorts som passade min rumpa. Herregud, Göteborg. Var har du varit hela mitt liv?

Dela vidare inlägget
Andra poster