åh kära nån

Här sätter man sig och ska skriva ett sansat litet inlägg om förhandsvisningen av Kyss mig i måndags, och vad händer? Jo, Momma går och stänger. En stund av kortslutning infinner sig, jag inbillar mig hos varenda flata i stan, vilket innebär att både postgången och Roslagsbanan kan gå lite knackigt just idag. Vart ska vi nu gå? Vi kan ju råka träffa någon vi inte känner! Vi kan ju råka bli kära i främlingar eller vad som helst. En ny frågeställning infinner sig medan chocken långsamt ebbar ut: Vad är meningen med fredagen?

0 svar

 1. (reaktion betr. beskedet om Momma) ”Va’? Va’? VA’?!”
  (och sedan, lite så där tomt-och-uppgivet) ”Jaha?”

  Först Högkvarteret (fast med betydligt längre (jämförelsevis, då) varsel), och nu Momma.

  Fast om tre år har vi (förhoppningsvis) glömt alltihop, och springer mellan ställen vi inte ens drömt om! (jaa! 🙂 … eller?)

  1. Skumt, det borde fungera…. men testa med saralovestam.wordpress.com, kanske funkar det bättre (trots att det av allt att döma BÖR funka med saralovestam.se). Gillar att du gillar!

    1. Åh tack, det var ruskigt fint gjort av dig! Ska offentliggöra informationen på något sätt, så jag inte tappar någon annan rssare.

    2. Ps. Blev just påmind av en annan läsare att det nog ska vara saralovestam.se och inte .com. Skriver det här också så ingen blir förvirrad i onödan!

 2. Vilken snygg nu blogg, Sara! Grym bild på dig och jag tokdiggar typsnittet du använder i dina inlägg. Vad är det för något?

  Trist med Momma, jag som inte ens har hunnit besöka stället en enda gång innan det går och stänger. Men då vet jag ju inte vad jag missar heller..

  1. Tusen tack! Typsnittet är helvetica, välkommen till den nya hooden! Och vad du missar… jag lär antagligen skriva en runa, så att du och alla andra utan mommaerfarenhet får en liten inblick i detta stycke historia.

 3. Finns det något ställe som vi tjejer fortfarande kan gå till i Stockholm? Eller har allt stängt igen? Google sviker mig.
  Jättesnygg blogg för den delen, härligt med lite nytt 🙂

   1. Hm okej, tack! Vad trist att allt stängt igen! Blir lite svårt att gå på enstaka fester när man inte bor där, men det löser sig nog…
    Kommer du förresten att ha några seminarier under Pride?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster