jag och bokmässan

Note to self: Om du jobbar kväll dagen före bokmässan, se till att ha packat i förväg. Och bloggat något riktigt smart och inspirerande i god tid. Nu blir det tyvärr bara mitt schema, och sen fyra timmars sömn på det. Den som undrar var ”Piratförlagets scen” är, är möjligen mer betjänt av dess andra namn: B05:42

13.20-13.40                        Piratförlagets scen, intervju och signering                                

 15.20-15.40                        Piratförlagets scen, intervju och signering

Lördag         

12.45-13.00                        Piratförlagets scen, intervju och signering

15.00-15.20                        20 minuters-seminarium om I havet finns så många stora fiskar. Beskrivningen av seminariet kan få en att tro att det handlar om barn i allmänhet och initierade analyser av vad samhället gör och inte gör, men egentligen handlar seminariet bara om min bok. I programmet ser det ut så här: När skyddsnätet har stora hål. Om vikten av att ingripa när man misstänker att ett barn far illa. Och om utsatthet ur ett barns perspektiv. Sara Lövestam berättar om sin nya bok I havet finns så många stora fiskar.  Lokal: F5

16.40-16.55                        Piratförlagets scen, intervju och signering

Söndag

11.30-11.45                        Piratförlagets scen, intervju och signering                 

13.20-13.35                        Piratförlagets scen, intervju och signering                  

Vågar utlova åtminstone en rapport från själva mässan, med lite fler ord som jag har valt själv!

Dela vidare inlägget
Andra poster