tjuvkik

På måndag går Tillbaka till henne till tryck, och fastän det är två månader till boksläpp kan jag inte låta bli att läcka hämningslöst. Så här kommer den till exempel att se ut.

0 svar

 1. Åh, alltså, jag längtar ju så himla mycket efter att få läsa Tillbaka till henne. Är nämligen fullkomligt övertygad om att den är helt fantastisk. Men omslaget, det känns inte riktigt som att det är lika fantastiskt som innehållet kommer vara?

  1. Ge det lite tid. Jag var inte såld från början, men ju mer jag har glott på det desto svårare har jag fått att slita blicken. Jag skulle vilja likna det vid en viss relation, men då skulle jag blotta mitt privatliv mer än nödvändigt. 😉

 2. Vad SNYGG! Det är en sån bok jag skulle kunna köpa för omslagets skull. Om det bara fanns någon himla svensk nätboklåda som skickade böcker utanför Europa. Vilket det tyvärr inte finns.

  1. Annika: Studentbokhandeln.se (som inte bara är en kursbokshandel) kan skicka till hela världen. Man får ju såklart betala porto men det går. 🙂

 3. Jag tycker enormt mycket om omslaget även vid första anblick. Känner inget tvivel gällande huruvida jag kommer tycka om innehållet. TVÅ MÅNADER – PASSERA FORT! Så känns det.

  1. Hej! Hon ville ha ett latinskt citat (kanske för att markera klyftan mellan sig själv och obildade människor, eller kanske för att hon gillar latin) och tyckte att det passade bra med tanke på vad hon har behövt vara beredd på i sitt liv. Själv tyckte jag att det var roligt att hon valde just det, med tanke på hur hennes kärleksliv utvecklade sig sedan.

 4. Ska bli spännade att läsa. Jag gillade din ”fiskbok” bra och skriver något liknande själv nu. En bok som bygger på verkliga händelser.
  Lycka till sara
  Hälsn
  Ronnie nr 49 i BokSM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster