kom ihåg

I väntan på tävlingen om förhandsexemplar av Tillbaka till henne, den som kommer att utlysas imorgon klockan 12, tänkte jag förse er med några exklusiva utdrag ur mina telefonanteckningar. Det är i telefonen jag skriver upp meningar och formuleringar som jag inte vill glömma, vilket oftast får till följd att jag glömmer kontexten och har kvar strödda visdomsord utan riktig förankring, och vem är väl jag att undanhålla er dem? Undanhållande av information är, som ni alla känner till om ni har gått på Färnebo eller kvinnofolkhögskolan, en härskarteknik.

1 december 2011
Hammarby, ett eller två tonsteg?

Det är braskande
Det är braskande.

Ord som låter lesbiska
polyteism

Tomtenissar
De får nog gröt varje morgon ur en sån där utpruttad spene

Det är inte ofta jag rör en mus
Det är inte ofta jag rör en mus

13 januari
Vad gör Sara när hon köper juice egentligen? Köper juice.

Klättring
Jag vet inte vad felet med oss är egentligen, men det är uppenbarligen väldigt lyckat.

Dela vidare inlägget
Andra poster