tävlingen

Som jag redan har lovat, så kommer jag att skänka två signerade exemplar av Tillbaka till henne före recensionsdatum till två läsare. Böckerna kommer att finnas på Hallongrottan i Stockholm en vecka innan de kommer ut någon annanstans, och de två vinnarna kommer att kunna gå dit själva eller skicka någon annan för att hämta ut dem mot lösenord. På Hallongrottan kommer det också att finnas tio stycken andrapriser, nämligen signerade exemplar av förstautgåvan av Udda. Tolv böcker finns alltså att hämta, och allt du behöver göra är att följa de två instruktionerna nedan och skicka dina svar till sara@qx.se före den 1 mars. Inom en vecka alltså. 

1. Citera något ur Udda eller I havet som du gillar. En favoritmening, ord eller stycke. Om du vill får du berätta varför du gillar det, men det är inget krav utan bara min nyfikenhet.

2. Motivera varför du vill vinna boken.

Anledningen till att jag gör det här är helt enkelt följande: Jag är verkligen glad och tacksam över alla som följer mitt skrivande, vissa av er sedan långt innan jag blev publicerad, och får mig att känna mig som ett ”vi” trots att jag är ett ensamt ”jag” just när jag sitter och knattrar på min dator. Böckerna som jag lottar ut är mina egna exemplar, även om Piratförlaget säkert skulle sponsra om jag bad dem.

ps. Jag är smärtsamt medveten om att inte alla bor i Stockholm, men låt det inte hindra er från att tävla. Hallongrottan kan säkert hålla kvar prisböcker tills alla haft möjlighet att hämta ut böcker eller skicka någon att hämta ut dem, och om det verkligen inte går så räknar vi ut en portodeal.

0 svar

  1. Mina böcker ligger nerpackade inför flytt, så jag kan inte ens kolla om min ”Udda” finns där eller fortfarande är utlånad. ”Fiskarna” lånade jag på bibblan… 🙁

    Jag skulle vilja få boken för att jag 1. har så dåligt med pengar så det lär inte bli att jag köper den annars. 2. det vore roligt att vinna den helt enkelt. 3. om jag äger den kan jag låna ut den, det är lättare än att rekommendera den.

    Fast jag förstår att jag diskas iom att jag inte kan uppfylla det första kravet. Må bästa mänska vinna! 🙂

    1. Eftersom jag är enväldig domare så diskas ingen i denna tävling. Om man inte har boken framför sig kan man försöka komma ihåg en scen eller dialog i boken och referera till den. Alla bidrag måste dock skickas till mejladressen!

  2. Meeeh, det var ju flera åååår sen, och betänk att jag hör till den minnesfunktionshindrades skara… Hmm… Det där var en scen med kotten, som jag älskade, men jag minns den inte väl nog (som du märker) för att kunna tävla. Asch. Jag får köpa boken på releasen istället! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster