tävlingen i halvtid

Jag är överväldigad. Här presenterar man en enkel liten tävling och får livshistorier och fullödiga litteraturanalyser till svar. Hur tusan ska jag kunna välja två vinnare och tio andrapristagare, när ni skriver tävlingsbidrag som får min läpp att darra och mitt hjärta att svälla när jag läser mig genom mejllådan? På onsdag kommer jag att på något sätt ha lyckats bestämma mig, och även om inte alla kan vinna en bok så kommer alla som har skrivit att få svar på sitt mejl.

Medan vi väntar på det spännande resultatet kan vi passa på att planera in den 28 mars lite mer ordentligt. Från klockan 19 och ett par-tre timmar framåt kommer Hallongrottan (Bergsundsgatan 25 vid Hornstull) att ändra skepnad och bli tillhåll för just de festligheter jag, förlaget och grottfolket tycker att Tillbaka till henne förtjänar. Även där finns chans för den entusiastiska att lyckas få med sig fler böcker hem än man betalat för, samtidigt som själva boken såklart kommer att säljas till releasepris. Snart kommer tillbörlig inbjudan!

0 svar

  1. Jag kommer! Jag lämnar man och barn åt sitt öde, tar den röda lilla bilen och åker de där milen till huvudstaden. Och så är det med det! Om mannen jobbar kväll/natt? Då får han ta ledigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster