läpparna små utav bär äro bling

Det där med blingon, hur löjligt är det på en skala? Det finns alltså de som påstår att man har hittat en blandning av blåbär och lingon, uppenbarligen ett påhitt av den politiskt korrekta botanistmaffian. Det finns blåbär och det finns lingon, det vet alla förnuftiga människor med köksbord, men nu ska man tydligen tvinga blåbär att vara läderartade och lingon att vara blåa. Varför inte bejaka skillnaderna? Varför inte slappna av? Jo därför att alla botanister har haft en dålig barndom samt hjärntvättats på universitetens politiskt styrda botanikutbildningar, och nu vill de att vi ska må lika dåligt som de.

Några lustigkurrar påstår att man har känt till detta ”blingon” länge. Jaha, ja jag blir verkligen övertygad genom att veta att hjärntvätten har pågått inom denna sektliknande grupp botanister i fjorton år. Någonsin funderat över om det finns en anledning till att folk i allmänhet inte har gått på det? Jag har bara tre saker att säga om det här, och med dem hoppas jag att dessa politiska bärhatare inser att det finns viktigare saker att ägna sig åt än hittepå-bär.

1. Jag har aldrig känt mig begränsad av att det bara finns blåbär och lingon, så uppenbarligen finns det inte några ”blingon”.

2. Ordet låter förvillande likt det indonesiska ”bingun” som betyder ”förvirrad”, och ja, det kan man ju lugnt säga att dessa botanikteoretiker är.

3. De som uppfostrar ett barn i tron att det finns ”blingon” i världen (och det finns hela dagis som gör det, eftersom de är styrda uppifrån av den retoriska botanistmakten) skadar detta barn allvarligt och hen kommer aldrig att få något grepp om vem hen är, vad hen äter eller vad hen hittar i skogen. Det blir många timmars terapi i framtiden det, men det skiter ju botanisterna i. De har sin agenda, där Putte går i blingonskogen och flickorna i Småland går på blingonröda tuvor oavsett vem det skadar.

Jag är oroad för Sveriges framtid, med dessa lallande botanister som tillåts diktera vettiga människors världsbild. I Europa skrattar de åt oss. Lägg ner nu och inse att detta är en icke-fråga.

0 svar

 1. Åååkeeej …

  (Min första reaktion, när jag läste rubrik och första meningen, var att det skulle handla om bling … och puckon. Bling-puckon. Blingon. Med samma betoning som klingon.
  Så var det inte.)

  (eller så är det precis så det är, men de botaniska sf-fashionisterna gör sitt bästa för att föra oss bakom ljuset
  – som i sin tur är ett konstigt uttryck *jaja* /jag står på jobbet – ursäkta dravlet ;-þ )

 2. Underbart. Och jag hann få en vision om små, runda, glittriga klistersmycken till läpparna innan jag ens hade klickat på länken hit.

 3. HAHAHAHA!
  Första gången jag besöker den här bloggen, såg länken via en kompis på facebook! Jag skrattade så att jag grät åt detta inlägg. Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster