video: Sara epilerar ett ben

[youtube=http://youtu.be/2EPQC5bwBN0]

0 svar

  1. Wow, jag vågade knappt titta, men det verkar ju inte så farligt! Då kanske jag också kan skaffa en. Är du nöjd med resultatet, jag menar får den med sig håret? Det är ju liksom poängen.

    1. Jag är jättenöjd med resultatet, men jag kan ju varna om att det efter en stunds epilerande började kännas ordentligt och att jag hade nytta av mina coping skills från diverse tatueringssessioner. Har även fått veta att det är viktigt att man köper en dyrare variant (vilket jag gjorde) för att de lär vara mer effektiva och snälla. Andra gången gjorde det för övrigt mycket mindre ont.

  2. Tack för svaret! Har visserligen inte tatuerat mig, men däremot ryckt ut ett och annat näshår, och det är minsann inte det roligaste det heller. Ska genast ta och beställa en sån där manick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster