kusinen

På min mammas nya mans dator finns det ett fotofilter, som han kallar ”det amerikanska filtret”. I förrgår var han snäll nog att ta några nya bilder på mig, efter att några av er idkat påtryckningar kring det faktum att alla mina bilder är 2-3 år gamla, och efter att ha redigerat bakgrund och sparat bilderna lämnade han dem till mig. Inklusive en med det amerikanska filtret.

Jag berättar det här om filtret för att ni inte ska bli rädda. Jag blev rädd. Coachen frågade om det var min kusin.

kusin

Jag tänker mig att hon skriver chic-lit och sexspalter där jag skriver relationsromaner och krönikor. Om jag går på Friskis och Svettis så är hon cheerleader, och om jag dricker O’boy dricker hon soya frappucino. Jag tänker att det vore kul att träffa henne, men undrar om jag någonsin skulle lära känna henne. En sak är i alla fall säker: om mitt liv någonsin blev en film, skulle hon ha större chans än jag att spela mig.

Dela vidare inlägget
Andra poster