avd. ord jag har glömt att använda de senaste 23 åren

knork

Om ni trodde att Aftonbladet stod för den första intervjun med mig så bedrog ni er, för det gjorde nyhetsbladet för Bli kamrat med Zimbabwe redan 1989. Tack för artikeln, Cecilia (som själv var deltagare på kursen där min far var lärare)!

0 svar

  1. 🙂 Jag tänkte just det när jag läste intervjun. Undrar om hon använder ordet än. Knorkat. Ett underskattat ord. Jag ser fram emot att läsa det i boken som kommer efter höstens längtansroman.

    Det där omnämnandet blev jag f ö på tok för stolt för att inte dela på FB. Under rubriken ”Avd. uppslukad läsare lyfter blicken från boken hon knarkar och ser sig bli omnämnd på författarens blogg”
    Ursäkta. Jag måste gå. Ska träffa Hanna och Signe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster