den fruktansvärda Cornelia

Coachen: Sara, vad är det här? ”Den fruktansvärda Cornelia”?
Jag: Vad pratar du om?
Coachen: Det finns ett dokument här i min dator som heter ”Den fruktansvärda Cornelia”. Har du skrivit det?
Jag: Alltså… det låter ju som jag. Vad står det i det då?
Coachen: Det verkar vara ett manus eller något. Det är i något program … något manusprogram …
Jag: Aha. Det kan ha varit när jag skulle prova Scrivener (ett bokmanusprogram, min anm) på din Mac och testskrev något. Men vad står det?

Eftersom ni är lika nyfikna som jag, kommer här svaret:

Den fruktansvärda Cornelia

Det var ingen som visste det, men hon var den fruktansvärda Cornelia. Till vardags höll hon en skylt. På skylten stod det: ”PIZZA från 59 kr FABIOS PIZZERIA” och under texten fanns en stor, röd pil. På grund av pilen var hon tvungen att alltid stå vänd åt ett specifikt håll, något hon klarade med bravur. Ingen som ville hitta till Fabios Pizzeria behövde någonsin gå fel.
Fabio hette i själva verket Khalid, och han hade en enorm, hårig bringa som han förevisade varje dag när han bytte om till sina pizzakläder. Cornelia kunde inte låta bli att titta, det var få män i världen vars kroppar mellan mage och hals så totalt övergick i fårstatus.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster