Dagens omröstning från klass E3D

Idag visar jag mina elever hur man gör en blogg (genom att läsa detta inlägg bidrar du alltså till 27 sfi-studerande personers språkliga bildning). Tillsammans har vi gjort följande omröstning, som klass E3D gärna vill att mina bloggläsare svarar på. Varsågoda!

[polldaddy poll=6900009]

Tack för deltagandet! E3D hälsar att de blev tämligen exalterade över att så många hade röstat när lektionen var slut. Det går naturligtvis bra att fortsätta rösta. Följande blev skrivet om statistiken (vi har nämligen också tränat på hur man beskriver statistik i text):

28 personer har röstat i en omröstning om semlor. De flesta har ätit semlor den här veckan. Av dem som inte har ätit semla, har fyra personer glömt, och lika många gillar inte semlor. 7,14 procent vill inte äta semla och 7,14 procent har inga pengar. Vi kan dra slutsatsen att Saras bloggläsare gillar semlor, men alla har ändå inte ätit semlor under veckan.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster