Något jag kom på att jag undrade om dig som läser det här

Vad är det bästa du har gjort?

0 svar

 1. Jag borde nog säga ”att bli mamma” eller ”gifta mig med min fantastiska fru” fast riktigt så är det nog inte ändå, även om dessa två händelser är superduperviktiga. Jag tror att det bästa var de två resor jag gjort på egen hand – 2 månader i Canada som 15-åring och 10 månader i Tyskland som 19-åring. Det präglade mig på ett bra sätt!

 2. Att jag för snart 10 år sen vågade erkänna för mig själv, för honom och alla att jag blivit kär i en 20 år äldre man. Som var frånskild och hade en tonårsson. Som var hjulbent och snusade. Som började jobba direkt efter högstadiet och som ville bo på landet.
  Vi är gifta nu.

 3. Jag lärde mig förstå, tala, läsa och skriva ett språk. Ja, mitt modersmål då, när jag var liten. Utan det hade jag haft ett mycket fattigt liv.

 4. Det bästa jag gjort kan vara att ta körkort, känner mig sen dess lite extra rakryggad och kompetent även i resten av livet.

 5. Det bästa jag har gjort är att komma fem minuter sent till första dagen på gymnasiet, bli tilldelad en plats bredvid Sebastian och säga ”hej” till honom. Idag betyder han allt för mig och jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom.

 6. Lärt mig spela ett instrument.
  Det har skänkt så mycket glädje och dessutom påverkat livet på ett helt ofattbart sett. Därigenom har jag vänner, hittat min partner, hittat andra intressen osv. Utan det hade livet sett mycket annorlunda ut.

 7. Att tro på mig själv tillräckligt för att våga hoppa av tryggheten (en anställning) och följa friheten (starta eget). Att ha jobbat mig igenom ångestens upp och nedgångar och upptäcka att jag faktiskt klarar det – vilket leder till att jag nu kan försörja sig på det jag älskar allra mest: att skriva.

 8. Hej jag heter Sofia och jag skrev majsknäckebröd för det var något som jag kände mig odelat nöjd med i en för övrigt tämligen depressiv tillvaro men nu vill jag fylla på med att sjunga – i kör eller enskilt med instrument – som nog den grej förutom läsning som sammantaget gett mig mest glädje i livet under de senaste 17 åren.

 9. Att jag gått ner 98 kg än så länge.. har 25 kg kvar till målvikt. Sen att jag kom ut förra året.. har aldrig känt mig så harmonisk som efter jag gjorde det. 🙂

 10. Att arrangera Uppsala Pride. (Främst att jag över huvud taget vågade ta mig dig I Begynnelsen.) Det eller när mitt 15-åriga jag valde att inte flytta till Enköping utan att istället tillbringa tre år på Internationella gymnasiet i Uppsala. Där fick jag vänner för livet (och faktiskt inte bara bland lärarna!) och kände mig uppskattad och älskad varje dag. Helt klart det bästa beslut jag någonsin tagit.

 11. Kom på att det där med att inte dricka alkohol också var ett tämligen utomordentligt beslut. Är glad över det varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster