dagens tips

Tips 1. Om du vill läsa allt jag har skrivit om t.ex. språk, kan du klicka på länken ”språk” direkt under detta meddelande, så filtrerar du bort allt som bara handlar om pepparkakshus och könsidentiteter. Andra kategorier är exempelvis ”allmän folkbildning” (där hamnar t.ex. alla mina inlägg om googlingar), ”hen” (där hamnar mina funderingar över den uppståndelse ett nytt pronomen kan orsaka) och ”friskis” (där hamnar min förundran över att jag börjat gå på jympa).

Tips 2. I kväll konkurrerar jag med Mästarnas mästare och Bachelor om tv-tittarna. Men för den som inte vill missa något, finns ju Babel även på Svtplay. Kan det vara första gången en grammatikbok får vara med i Babel?

Tips 3. Skaffa inte twitter! Jag gjorde det igår, och har inte haft en lugn stund sedan dess.

0 svar

  1. Braaa Babel.

    Men jag undrar varför man ska följa ditt Dagens tips 1. Det vore väl korkat (”så filtrerar du bort allt som bara handlar om pepparkakshus och könsidentiteter. Andra kategorier är exempelvis ’allmän folkbildning'”)?

    1. Jag gör det på min egen blogg ibland, till exempel när jag vill kolla vad jag har sagt om hen eller leta gamla grammatikinlägg. Fiffig funktion tycker jag själv. Men jag tar din kommentar som en komplimang!

  2. Succé.. Tyvärr han jag bara till en bokhandel idag och där var den gröna boken om verb slutsåld, fortsätter letandet i morgon 🙂 Mvh Rikard

  3. Åh, tack och lov för SVT play! Euforin efter att ha sträckläst boken börjar mattas av lite nu, och ersättas av abstinens och en stark längtan efter mera. Vad blir det nästa gång? Skiljetecken? Adjektiv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster