…men varifrån kommo de väl hit neder?

[polldaddy poll=7961078]

0 svar

 1. Det är två frågor egentligen, hur jag kom till bloggen – det var i samband med Udda – och hur jag fick nys om dig första gången, det var när du var bisittare hos Lantz.

  1. Var inte där på Kulturhuset, men såg det i UR Play efteråt eftersom jag ville veta vem den där fantastiska Sara Lövestam var som alla pratade så lyriskt om.

 2. Inget av ovanstående – det var en länk till en länk nånstans, och jag gillar ju språk. Och lika rättigheter.

 3. Det är faktiskt mycket mer komplicerat än att jag upptäckte dig och din blogg i samband med Grejen med verb! Jag har hört talas om dina böcker i olika sammanhang, men namnet kopplade aldrig så jag trodde böckerna var skrivna av olika människor, vilket jag inte insåg före igår att det inte stämde.

  Och förutom det har både min faster Christina (läraren som lärde dig skillnaden på de och dem) och min mammas vän Charlotta (som jag tror också träffade dig i Zimbabwe) nämnt dig och att ni träffats. Världen är ganska liten!
  Men nu har jag faktiskt börjat läsa dina böcker efter några år av att ha vetat vem du är. Jag sitter just nu med ett recensionsexemplar av Grejen med verb och har väldigt mycket att skriva om den, så det är så det ligger till just nu 🙂

  Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster