Om ni undrar…

… varför min nuna är så stor, där längst uppe på sidan, så är det för att jag gör om min hemsida och just nu ligger mitt ansikte där. Ju större skärm du har, desto mer påträngande känns antagligen mitt ansikte, men jag kan lugna er alla med att hemsidan i slutänden kommer att se annorlunda ut.

Likheterna med mitt hem är slående. Jag har de senaste veckorna fått nyckeln till ett nytt hus, betalat snickare, elektriker och målare för att ta ner väggar, bygga upp andra väggar, dra om el, spackla, måla och lägga golv, för att under sluttampen själv flytta in. Inte helt själv förresten, jag är över 40 och har således betalat en flyttfirma som i nio (!) timmar flyttade färdigpackade flyttkartonger och möbler de fyrahundra meter jag har mellan mitt gamla hem och mitt nya.

Nu ska vi ”bara” komma i ordning.

Inredningsinspo: mitt nya arbetsrum.

Har ni någonsin byggt om en hemsida förstår ni styrkan i denna parallell. Och likt hur jag hoppas komma i ordning i mitt nya hus i tid för att välkomna sjutton släktingar på julfirande, hoppas jag bli klar med den nya hemsidan för att – peppar peppar – från och med den 1 december leverera någon typ av julkalender till er som troget klickar in på denna blogg i hopp om nya inlägg.

Tills vidare kan ni alltså beskåda mitt fejs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster