Lucka 1: Kalendern

Nä hörni, var det någon som trodde att jag skulle hinna 1) bli klar med den nya hemsidan och 2) skriva luckor till en adventskalender (utöver den jag redan skriver i SvD) 3) få mitt nya arbetsrum i ordning eller 4) ens BLINKA innan det blev december? Den enda adventskalender jag kan erbjuda er på denna sida är möjligen en på temat ”saker som dykt upp i flytten”. Då jag kan ha svårt att få ihop tiden att skriva en lucka varje dag, riskerar det att bli en oerhört sporadisk julkalender, vilket diskvalificerar den från att kallas julkalender.

I lucka 1 har vi … ta-da! Ett februariuppslag från 2002. Denna kalender dyker alltid upp när jag flyttar, och jag nänns aldrig slänga den så den åker med till nästa ställe för att placeras lika långt in i nästa byrålåda.

Kommentaren ”få öl som en flyttgubbe” den 8 februari är väl det mest fantasieggande här, med tanke på att jag aldrig gillat öl. Vad hände den där dagen för över tjugo år sedan? Vad är en ”enbo”? Det mesta angående detta event är höljt i dunkel, vilket gäller fler saker som kommit fram i flytten.

Vad kommer nästa lucka att bjuda på? Det får vi veta i morgon – kanske!

Dela vidare inlägget
Andra poster