Lucka 2: tre skolfoton varav två på okända personer

Jaha, det verkar redan vara andra december! Jag kommer verkligen inte att hinna göra luckor till hela denna kalender, det hoppas jag att ni förstår, men eftersom flera av er har klickat ”gilla” och det till och med inkommit någon kommentar på lucka 1 måste jag ju försöka leva upp till något även idag.

I dagens lucka i denna julkalender på tema saker som dykt upp i flytten hittar vi: tre skolfoton!

De måste ha åkt ur ett fotoalbum någonstans, för de låg på botten av en flyttkartong. Den enda jag känner igen på bilderna är människan i mitten, vilket är jag själv i sjunde klass. Vem är killen till vänster? Möjligen en som var på samma musikläger som jag och spelade väldigt bra piano. Han (om det är han) och en som hette Jocke var två, som vi andra uppfattade dem, gangstrar med gudabenådad musikalitet på kommunala musikskolans sommarläger cirka 1993. Vem är tjejen till höger? Jag vet inte, men om du läser detta och är tjejen på bilden så får du komma ihåg att detta är 25-30 år sedan och jag har väldigt dåligt ansiktsminne. Det är inte du, det är jag.

Slänger jag nu dessa foton, eftersom jag inte vet vilka de föreställer och verkligen aldrig kommer att ha behov av dem? Nej, jag planerar självklart att sätta tillbaka dem i fotoalbumet, som för tillfället ännu är nedpackat. Jag lägger dem tills vidare på ett Bra ställe™.

Vad roligt, det blev en lucka idag ändå! Men räkna inte med att det blir någon i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster