Lucka 11: stövelknekt

Var det någon som blev förvånad när det inte kom någon lucka igår? I så fall har ni inte läst luckorna ordentligt, så jag säger det igen och ännu tydligare: Det är HÖGST OSANNOLIKT varje gång det kommer en lucka i denna ”julkalender” på tema saker som dykt upp i flytten.

Att det inte kom någon lucka innebär förstås inte att det inte dykt upp saker i flytten. Som den här zebramålade stövelknekten! Den har jag faktiskt letat efter ända sedan förra gången jag flyttade.

0 svar

  1. Åh, jag har suktat efter en stövelknekt ett tag nu.
    Minns jag rätt så byggde jag en i träslöjden och gav till mina päron …

    … får väl börja hinta hos brorsbarnen att det är en bra grej att ge faster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela vidare inlägget
Andra poster